Feedbackakademin erbjuder seminarier i feedback för grupper från 5 till 250 deltagare. I föreläsningen ingår teori kring feedback och grupputveckling, målstyrning, metoder för att skapa ett bra arbetsklimat och för att undvika/hantera konflikter. Utbildningsmaterial i form av en bok eller ett skräddarsytt häfte ingår.

Föreläsningarna hålls av Stefan Gunnarsson. Stefan är grundaren av Feedbackakademin och brinner för att sprida förståelsen hos företag och organisationer att en feedbackkultur är en avgörande framgångsfaktor för alla grupper.

Konkreta verktyg presenterade med humor och värme präglar dessa seminarier i feedback. De skräddarsys efter behov och hålls på svenska eller engelska. Föreläsningen tar mellan 45 minuter och 2 timmar. Önskar du en utbildning med praktiska övningar som ger ytterligare aha-upplevelser och insikter kan du istället boka en workshop.

Kontakta oss

Är du och ditt företag redo för en förändring? Då är det dags att boka in oss för ett givande seminarium i feedback. Ring oss på 070-726 7010 eller maila till kontakt@feedbackakademin.se. Du kan även fylla i vårt kontaktformulär så återkopplar vi inom kort!

pappalila