Feedback Akademin, Feedback

Ett erbjudande för samarbete & feedback på distans

Just nu är en unik tid. Covid-19 påverkar radikalt de allra flesta branscher. Ledarskap och medarbetarskap har plötsligt nya, utmanande förutsättningar. Många jobbar hemifrån. En del behöver ställa om sin verksamhet, hitta nya samarbeten och roller. Andra samverkar sedan länge över distans och behöver utveckla sitt samarbete.

Tydlig kommunikation och feedback är viktigare än någonsin. Och lite svårare. För att möta våra kunders behov har vi tagit fram ett erbjudande specifikt för verksamheter vars samarbete till stor del sker via distans. Konceptet genomförs via Microsoft Teams eller Zoom som ger gemensam kunskap, användbara verktyg och tillfälle att diskutera samt träna att hantera olika situationer på ett sätt som för gruppen/grupperna framåt.

Erbjudandet i punktform (kan anpassas till er verksamhet)

  • Som kund köper du 100 böcker av oss till ett förmånligt pris. Du distribuerar böckerna till alla i verksamheten (mot tillägg löser vi distributionen).
  • Vi har och interaktiva övningar. I övningarna kommunicerar och tränar deltagarna med varandra.
  • Deltagarna fyller i en reflektionsövning digitalt. Vi återkopplar till er i form av en anonymiserad sammanställning som ger ett fortsatt kollektivt lärande.
  • Ni får tillgång till vårt dokument ”Konsten att införa en feedbackkultur”
  • Ett stort värde är den individuella rådgivning – chefscoachning eller rådgivningssamtal med medarbetare – som ingår i paketet.

Prissättning

Paket med punkterna ovan kostar 27 000 kronor ex. 25% moms för 100 böcker (pris/böckerna i handeln: 28 000 kronor inkl. 6% bokmoms).

I paketet ingår upp till 10 coachningssamtal/månad, i 2 månad, samtalstid max 1h.

Som en bonus inkluderar vi en option, för de kunder som nyttjar erbjudandet, att boka en engagerande inspirationsföreläsning i feedback på plats hos er eller på konferensanläggning för endast 10 000 kronor ex inom ett år efter er beställning. moms (ordinarie pris från 27 000 kronor).

Ett erbjudande för obegränsad internutbildning

Vi kan även erbjuda er en skräddarsydd videoutbildning med motsvarande övningar som med en workshop på plats. Denna del är uppdelad på tre delad á 45 minuter och kan med fördel genomföras på tex tre stycken APT-möten. Denna utbildning kan ni genomföra obegränsat antal inom er organisation. Vi vänder oss i detta erbjudande till organisationer med fler än 250 deltagare.

Vill du veta mer? Skicka ett mejl till kontakt@feedbackakademin.se så tar vi ett samtal/videosamtal om era förutsättningar och behov när det gäller feedback.