Feedback Akademin, Feedback

Ett erbjudande för samarbete & feedback på distans

Just nu är en unik tid. Covid-19 påverkar radikalt de allra flesta branscher. Ledarskap och medarbetarskap har plötsligt nya, utmanande förutsättningar. Många jobbar hemifrån. En del behöver ställa om sin verksamhet, hitta nya samarbeten och roller. Andra samverkar sedan länge över distans och behöver utveckla sitt samarbete.

Tydlig kommunikation och feedback är viktigare än någonsin. Och lite svårare. För att möta våra kunders behov har vi tagit fram ett erbjudande specifikt för verksamheter vars samarbete till stor del sker via distans. Konceptet är en teamaktivitet som ger gemensam kunskap, användbara verktyg och tillfälle att diskutera samt träna att hantera olika situationer på ett sätt som för gruppen framåt.

Erbjudandet i punktform (kan anpassas till er verksamhet)

  • Som kund köper du 100 böcker till ett förmånligt pris. Du distribuerar böckerna till alla i verksamheten (mot tillägg löser vi distributionen).
  • Vi skickar digitalt ut läsanvisningar och interaktiva övningar baserade på boken. I övningarna kommunicerar och tränar deltagarna med varandra.
  • Deltagarna fyller i en reflektionsövning digitalt. Vi återkopplar till er i form av en anonymiserad sammanställning som ger ett fortsatt kollektivt lärande.
  • Den användbara checklistan “Feedback i distansarbete” ingår också till samtliga deltagare; en variant för ledare och en för övriga medarbetare.
  • Ett stort värde är den individuella rådgivning – chefscoachning eller rådgivningssamtal med medarbetare – som ingår i paketet.

Prissättning

Paket med punkterna ovan kostar 25 000 kronor ex. 25% moms för 100 böcker (pris/böckerna i handeln: 28 000 kronor inkl. 6% bokmoms).

I paketet ingår upp till 10 coachningssamtal/månad, i 2 månad, samtalstid max 1h.

Som en bonus inkluderar vi en option, för de kunder som nyttjar erbjudandet under april/maj 2020, att till hösten boka en engagerande inspirationsföreläsning i feedback för endast 10 000 kronor ex. moms (ordinarie pris från 27 000 kronor).

Vill du veta mer? Skicka ett mejl till kontakt@feedbackakademin.se så tar vi ett samtal/videosamtal om era förutsättningar och behov när det gäller feedback.